Как и къде може да откриете ДОБРИЯТ стоматолог

Как и къде може да откриете ДОБРИЯТ стоматолог Екипът на фондация „Орално здраве и информираност“ Ви предоставя възможността да се информирате как и къде може да откриете ДОБРИЯ стоматолог. Знаем, че го търсите по локация, професионализъм, цена, и това да проявява лично отношение към всеки пациент. Затова от създаването на www.alldental.bg избираме нашите партньори да. . .

Дентален туризъм

Дентален туризъм Дентален туризъм или стоматологичен туризъм представлява съчетание между ваканция в определен туристически обект и провеждане на специализирано стоматологично лечение. През последните години България е все по-атрактивна дестинация за такъв тип туризъм, благодарение на високо квалифицираните лекари по дентална медицина, съвременнното оборудване, модерната туристическа база, невероятните природни дадености, топлото време през лятото и ниските. . .

20% отстъпка на зъбни импланти

20% отстъпка на зъбни импланти Имплантологията е сред водещите направления, в които фондация „Орално здраве и информираност“ работи съвместно с водещи лекари по дентална медицина, които прилагат най-съвременни методи на поставяне на висококачествени импланти. Кога е необходим имплант? Зъбните импланти могат да подобрят качеството на живот на почти всеки, който има един липсващ зъб или повече.. . .

Ортодонтско лечение

Ортодонтското лечение Какво представлява ортодонтското лечение? Ортодонтското лечение е начин на подреждане и изправяне на зъбите. То осигурява естетика на зъбните редици, но преди всичко подобряваа начина, по който те функционират. Това е един от най-ефективните инструменти в естетичната дентална медицина и намира приложение както самостоятелно, така и в комбинация с друг вид лечения. Използват. . .

Зъбни импланти

Зъбни импланти Защо хората се нуждаят от зъбни импланти? Поради някаква причина сте изгубили зъб в устата (счупен, изгнил или изваден) и вместо да поставите протези може да възстановите дефекта с имплант. Възможно е да се реконструират един, няколко съседни или всички зъби. Имплантиране може да се извърши и непосредствено, след изваждането на зъба (отнася. . .

Шоколад без кариес!

Шоколад без кариес! Шоколадът и сладките храни са неизбежни изкушения, които винаги свързваме с кариеса. Според последните проучвания КАРИЕСЪТ засяга малко под 98% от населението на земята. Той се причинява от бактериите streptococcus mutans, които от своя страна също обичат сладките храни, те спомагат за ферментацията на въглехидратни остатъци. Тяхната активност довежда до намаляване pH. . .

Какво е гингивит?

Какво е гингивит? Какво причинява гингивит? Гингивит е възпаление на венците (гингива). Често се причинява от тънък слой бактерии, които се натрупват върху зъбите – плака. Гингивита не е разрушителен тип пародонтоза. Ако не се лекува, обаче възпалението на венците може да се развие до пародонтит, което е по-сериозно и в крайна сметка може да. . .

Login Card

Какво е Логин Кард? Логин кард е универсална дискаунт карта за пазаруване на стоки и услуги на територията на цялата страна. Тя дава право на картодържателя да получи на място, веднага, в момента на покупката определена отстъпка от цената на стоката или услугата без никакви допълнителни ангажименти и задължения. Списъкът на стоките и услугите покрива. . .

Олдентал на Международното изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ 2016 в Интер Експо Център IEC

Изключително успешно участие на Олдентал на Международното изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ 2016 в Интер Експо Център IEC, София Приключи успешното участие на Олдентал на Международното изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ. Посетилите на изложението имаха уникалната възможност да получат директна информация от бранд мениджърите на Олдентал, компетентен и професионален отговор на всякакви въпроси, свързани с възможността всички специалисти в областта на. . .

какво представлява упойката

Какво представлява упойката?

Какво представлява упойката? Упойката се поставя, за да избегнем болката по време на манипулациите извършвани на стоматологичния стол. Поставянето й НЕ е болезнено. Съдържа стабилизатори, консерванти и адреналин. Адреналина е разреден и се съдържа в по-малки количества ( действа, като удължава въздействието на упойката и свива кръвоносните съдове ). Ако в състава на упойката няма. . .