Как и къде може да откриете ДОБРИЯТ стоматолог

Как и къде може да откриете ДОБРИЯТ стоматолог Екипът на фондация „Орално здраве и информираност“ Ви предоставя възможността да се информирате как и къде може да откриете ДОБРИЯ стоматолог. Знаем, че го търсите по локация, професионализъм, цена, и това да проявява лично отношение към всеки пациент. Затова от създаването на www.alldental.bg избираме нашите партньори да. . .

Булмедика/Булдентал 2018

Високите технологии, които предизвикват революция в медицината – на изложение Булмедика/Булдентал Международният форум ще се проведе от 16 до 18 май в Интер Експо Център – София, България Високите технологии са причина за истинска революция в съвременния свят. Днес те заемат все по-важно място както в строителството, индустриалното, автомобилното, текстилното и мебелното производство, така и. . .

Нова генерация перфектни филъри

Нова генерация перфектни филъри Загубата на обем в лицето е естествен процес на стареене, но Вие можете да го обърнете! С напредването на възрастта, се появяват бръчки и кожата ни губи своята младежка еластичност, поради загуба на колаген и мазнини в лицето. Налице е обаче безопасно, бързо и ефективно средство за защита, което да се. . .

Future Dent

Future Dent Зъботехническа лаборатория Future Dent се ръководи от специалисти с над 10 годишен опит по специалността. Ние сме млад, енергичен и амбициозен екип, който ще партнира с Вас и Вашата практика. Гордеем се с организацията, коректността, прецизната изработка и отличните резултати, които постигаме ежедневно в работата си. Приоритет за нас са високоестетичните и биологичнопоносимите. . .

Дентален туризъм

Дентален туризъм Дентален туризъм или стоматологичен туризъм представлява съчетание между ваканция в определен туристически обект и провеждане на специализирано стоматологично лечение. През последните години България е все по-атрактивна дестинация за такъв тип туризъм, благодарение на високо квалифицираните лекари по дентална медицина, съвременнното оборудване, модерната туристическа база, невероятните природни дадености, топлото време през лятото и ниските. . .

20% отстъпка на зъбни импланти

20% отстъпка на зъбни импланти Имплантологията е сред водещите направления, в които фондация „Орално здраве и информираност“ работи съвместно с водещи лекари по дентална медицина, които прилагат най-съвременни методи на поставяне на висококачествени импланти. Кога е необходим имплант? Зъбните импланти могат да подобрят качеството на живот на почти всеки, който има един липсващ зъб или повече.. . .

Ортодонтско лечение

Ортодонтското лечение Какво представлява ортодонтското лечение? Ортодонтското лечение е начин на подреждане и изправяне на зъбите. То осигурява естетика на зъбните редици, но преди всичко подобряваа начина, по който те функционират. Това е един от най-ефективните инструменти в естетичната дентална медицина и намира приложение както самостоятелно, така и в комбинация с друг вид лечения. Използват. . .

Зъбни импланти

Зъбни импланти Защо хората се нуждаят от зъбни импланти? Поради някаква причина сте изгубили зъб в устата ( счупен, изгнил или изваден ) и вместо да поставите протези може да възстановите дефекта с имплант. Възможно е да се реконструират един, няколко съседни или всички зъби. Имплантиране може да се извърши и непосредствено, след изваждането на. . .

Шоколад без кариес!

Шоколад без кариес! Шоколадът и сладките храни са неизбежни изкушения, които винаги свързваме с кариеса. Според последните проучвания КАРИЕСЪТ засяга малко под 98% от населението на земята. Той се причинява от бактериите streptococcus mutans, които от своя страна също обичат сладките храни, те спомагат за ферментацията на въглехидратни остатъци. Тяхната активност довежда до намаляване pH. . .

Какво е гингивит?

Какво е гингивит? Какво причинява гингивит? Гингивит е възпаление на венците (гингива). Често се причинява от тънък слой бактерии, които се натрупват върху зъбите – плака. Гингивита не е разрушителен тип пародонтоза. Ако не се лекува, обаче възпалението на венците може да се развие до пародонтит, което е по-сериозно и в крайна сметка може да. . .