За нас

Фондация „Орално здраве и информираност“ представена чрез уебсайта Alldental.bg е водеща организация в стоматологичното консултиране в България.

Нашата мисия е да Ви помогнем да намерите най-добрия зъболекар за Вас, базиран на Вашите конкретни изисквания по отношение на място, цена и срок на лечение.

Консултантите на Alldental.bg Ви оказват активно съдействие в процеса на избор на дентален специалист, което Ви спестява време, нерви и пари. Получавате безплатна консултация относно всички аспекти на зъболечението.

Нашата професионална консултация не само не оскъпява Вашето лечение, а като наш пациент ползвате преференциални условия в някои от партньорските ни клиники.


Безплатна консултация относно всички аспекти на зъболечението – 0877 17 80 18


Уеб платформата за орално здраве www.Alldental.bg

Уеб платформата за орално здраве www.Alldental.bg се ръководи от специалисти с разностранен опит – дентални и маркетингови специалисти, IT професионалисти.

Това е отворена и безплатна онлайн платформа за предоставяне на полезни и практични стоматологични съвети, поднесени по разбираем начин за хора без стоматологично образование.

Проблемите, които решава платформата са:

  • Ниската информираност относно профилактиката на оралната хигиена и текущите заболявания;
  • Невъзможността пациентите да открият необходимия за тях дентален лекар;
  • Нуждата от компетентен консултант при конкретен въпрос или проблем;

Решението на проблемите е винаги в услуга на обществото:

  • На www.alldental.bg всеки може да получи подходяща информация по въпросите на оралното здраве, за предпоставките и причините за неговото влошаване, за последиците от ненавременното диагностициране и отстраняване на съществуващи проблеми. На сайта са публикувани информационни и обучителни материали, обхващащи всички аспекти на стоматологията подготвени и представени на разбираем език, изчистени от медицински термини и насочени за хора от различни възрастови групи;
  • Улесняване в намиране на тесни специалисти в областта на денталната медицина на територията на цялата страна. Само с няколко клика потребителите на платформата могат да открият най-близките до тях стоматолози според специализацията, работно време и други изисквания. Ще имат възможността да разгледат снимки на денталните лекари, апаратурата и екипа в клиниката или кабинета.
  • Потребителите на сайта може лесно да осъществят контакт с дентални клиники и кабинети или регионалните координатори на Фондация „Орално здраве и информираност“, за да получат насочваща информация и компетентна консултация;

Мисията на проекта е:

Повишаване на познанията и културата в областта на профилактиката и превенция на оралните заболявания и лесен достъп на хора търсещи здравни заведения и услуги в интернет. Нашият екип е малък, но амбициран да прилага своя разностранен опит за целите, които ни обединяват. Амбицията ни в дългосрочен план е тази инициатива да прерасне в авторитетна онлайн платформа с високо обществено влияние, която да отразява важни и ценни съвети, не само за подрастващото поколение, но и за всеки, който иска да повиши познанията и културата относно своята оралната хигиена и евентуални текущи заболявания.

Специфични цели на проекта са:

  1. 1. Повишаване информираността по отношение на предпоставките и причините за влошаване на оралното здраве, за последиците от ненавременното диагностициране и отстраняване на съществуващи проблеми, за поведенческите рискови фактори, свързани със значителната консумация на алкохол, употребата на психотропни вещества и тютюнопушенето.
  2. 2. Предоставяне на бърз и лесен достъп на хора търсещи здравни заведения, услуги и медицински консумативи в интернет. Ние сме моста между хората, нуждаещи се от дентални услуги и здравните заведения, които ги предлагат.
  3. 3. Безплатни консултации и ориентировъчни наставления. Екипът ни ще Ви помогне да идентифицирате проблема и ще Ви свърже с най-добрите дентални специалисти.

Онлайн платформата е отворена за своите потребители и всеки може да се включи в нея като предложи тема за оралното здраве, която ще бъде полезна на него и нашата аудитория. Ние ще се погрижим едни от най-добрите специалисти в сферата да дадат мнение и да разкажат за техния опит.