За нас

Стремим се да помагаме

Фондация „Орално здраве и информираност“ представена чрез уебсайта Alldental.bg е водеща организация в стоматологичното консултиране в България.

Нашата мисия е да Ви помогнем да намерите най-добрия зъболекар за Вас, базиран на Вашите конкретни изисквания по отношение на място, цена и срок на лечение.

Консултантите на Alldental.bg Ви оказват активно съдействие в процеса на избор на дентален специалист, което Ви спестява време, нерви и пари. Получавате безплатна консултация относно всички аспекти на зъболечението.

Нашата мисия

Ние от фондация „Орално здраве и информираност“ се стремим да Ви помогнем да получите най-доброто лечение от световна класа. Целта ни е да се наложим като една от водещите организации, които осигуряват цялостни дентални пакети, най-доброто лечение и качество. Ние подобряваме оралното Ви здраве чрез предоставяне на качествени стоматологични услуги в професионална и грижовна среда.

Ние ви даваме повече от това, което искате, вида на стоматологичната помощ, която заслужавате!

Нашите основни ценности

Нека се погрижим за Вас и Вашата усмивка

Превъзходство

Ние неуморно преследваме най-високото ниво на изпълнение. Това изисква усилена работа и постоянен фокус върху качеството.

Лидерство

Лидерите изграждат отношения на доверие, са източник на помощ и обучават и водят членовете на екипа си, за да бъдат най-добрите, които могат да бъдат.

Грижа за пациента

Нашите действия са непрекъснато фокусирани върху предоставянето на отлично обслужване на пациентите в топла и приветлива среда.

Интегритет

Ние винаги ще подкрепяме хората да правят това, което е правилно и ще говорим, ако видим или чуем нещо, което не изглежда правилно.

Отговорност

Това изисква отчетност за отделните действия и ангажимент да даваме най-добрите усилия на всеки пациент, всеки ден.

Работа в екип

Можем да постигнем повече заедно, отколкото като индивиди. Успехът изисква от нас да работим заедно и да се отнасяме с уважение един към друг.

Нашите специалисти

Екипът ни е от специалисти с дългогодишен опит

Протетика, Естетитичен стоматолог, Ендодонтист, Орална хирургия, Дентална хигиена и превенция, Детска стоматология

Орална хирургия, Ендодонтист, Протетика, Естетичен стоматолог, Дентална хигиена и превенция

Траяна Камбарева

Зъботехник

Практически опит от 2005 г. насам

Бакалавър Маркетинг и мениджмънт от Университет по Маркетинг и мениджмънт гр. Варна 2007 г., Курс за преводачи по специалност Дентална медицина 2013 г. гр. Кардиф, Уелс

Ние сме посветени да дадем на всеки от нашите пациенти здравата усмивка, която заслужава!

Ние се грижим

Нашата основа е в нашата идеология

Ние разбираме сложността на стоматологичните проблеми и абсолютната необходимост да се справим с тях с най-голяма грижа.

Нашите лекари и оборудване от световна класа са нашата отличителна черта, която ние сме горди да предоставим на нашите пациенти.

1000
Доволни пациенти
8
Екип
1
Локации

Защо да изберете нас?

Какво ни прави различни от другите дентални клиники

Нашата клиника е уникална и отличителна, защото под един покрив включваме умения, опит и технологии, заедно със зъботехническа лаборатория.

Работата на нашите висококвалифицирани лекари с различни направления на стоматологията, съчетани с използването на най-съвременна техника и технологии, гарантира, че всеки пациент се третира на най-високо ниво.

Нашата цел е да ги поставим на пътя за цял живот с изключителни стоматологично и орално здраве.