Почистване на зъбен камък и полиране

Нека Ви разкрием тайната на белите зъби. Ще почистим зъбния камък и ще полираме Вашите зъби.

Вижте повече

Зъбни импланти

Всичко зависи от индивидуалната ситуация. Имплантологът ще изготви план за лечение с импланти, който е най-подходящ за Вас.

Вижте повече

Орална хирургия

Поставянето на импланти, костното присаждане и отстраняването на мъдреци също се извършват от високо квалифицирани зъболекари.

Вижте повече

Лечение с алайнери

Алайнерите са снемаеми, прозрачни ортодонски апарати, които са индивидуално изработени за всеки пациент, благодарение на съвременен триизмерен дигитален софтуер.

Вижте повече

Безболезнено зъболечение

Необходим етап от процедурата при лечението на зъби е обезболяването. То облекчава работата на лекаря и намалява негативните усещания и страха у пациента.

Вижте повече

Пародонтоза

Пародонтозата най-често се причинява от лоша хигиена на устната кухина, зъбна плака, тютюнопушене, генетични фактори, стрес, диета, възраст и заболяване.

Вижте повече

Коронки

Корона или мост е ``шапка``, която се поставя върху зъба и се залепя чрез стоматологичен адхезив или стоматологичен цимент за лечение на проблеми с гниенето.

Вижте повече

Мостове

Поставя се мост (фиксирана частична протеза), когато липсват един или повече зъби и има здрави зъби от двете страни на отвореното пространство.

Вижте повече

Протези

Независимо дали става въпрос за старост, болест или дори инциденти, понякога е необходимо да се извадят някои или всички зъби на човек.

Вижте повече

Ние сме посветени да дадем на всеки от нашите пациенти здравата усмивка, която заслужава!