Съвети и помощ след COVID 19

No Comments

Скъпи пациенти,

Настъпилата ситуация с появата на корона вирус и икономическите последствия, доведоха до невъзможността много пациенти да проведат планирано лечение, посещения дори за наложителни и/или по-скъпоструващи естетични дентални услуги (импланти, фасети, коронки).

Ние в клиника AllDental знаем и отчитаме тази трудност за нашите пациенти. Подготвихме няколко възможности и съвета за справяне със ситуацията:

  1. В нашата клиника имате възможност да направите подробен преглед и снемане на зъбен статус!
  2. Използвайте пакета и предоставените услуги за всички здравноосигурени лица от НЗОК. (4 на брой – преглед, вадене и/или пломба, протези за лица на възраст 65-69 години.) Подробна информация може да прочетете тук!
  3. В нашата клиника имате възможност да направите подробен преглед и план с дентални лекари с различен профил – обща стоматология, имплантология, ортодонтия и допълнително със специалист зъботехник. Това предимство ще Ви спести време, средства и ще имате възможност да планирате, колко наложително е, и кои са етапите на лечението, което трябва да проведете, общата сума за плащане и сроковете. Много често по-скъпо струващите манипулации са поетапни и могат да бъдат плащани на части и след месеци, което ще ви спести притеснението, че няма да имате възможност да платите голяма сума накуп. Например поставянето на импланти и коронки върху тях ако струва общо 5000 лв. може да се плати на две части и след 4-6 месеца по 2500 лв.
  4. Използвайте допълнителното здравно осигуряване, което много от фирмите работодатели осигуряват. (стойността му обикновено е между 300 и 500 лв. *проверете лично с каква сума и вид услуги покрива фондът, към който се осигурявате!)
  5. Медлийс/Medlease – финансова компания предоставяща кредит за медицинско и дентално лечение. Условията и кандидатстването са изключително удобни и бързо усвоявани, а практиката ни до тук показва, че избора на този инструмент за помощ при финансиране на лечение е изключително успешен и често избиран от пациентите.
  6. Възползвайте се от промоционалните ни предложения. Ние в клиника AllDental предлагаме периодично оферти с отстъпки за различни дентални услуги. Така ще получите отстъпка в рамките на 10-30% от редовната цена – потърсете ни, ние сме насреща за пълно съдействие.

Надяваме се да сме полезни с предоставената информация и да внесем спокойствие за всички пациенти, които не биха пренебрегнали здравето си и в трудни времена за всички нас.

За да получите насочваща информация или компетентна консултация от нашите специалисти, не се колебайте да се свържете с нас – 0877 17 80 18