Нашата история и израстване

От първоначалната идея до сега ние от Олдентал винаги сме се стремили да получите най-доброто лечение от световна класа.

Нашата мисия е да Ви предоставим най-добрия зъболекар, базиран на Вашите конкретни изисквания по отношение на качество, цена и срок на лечение.

Консултантите ни Ви оказват активно съдействие в процеса на избор на лечение, което Ви спестява време, нерви и пари. Получавате консултация относно всички аспекти на зъболечението.

Стремим се да се наложим като една от водещите организации, които осигуряват цялостни дентални пакети, най-доброто лечение и качество. Ние подобряваме оралното Ви здраве чрез предоставяне на качествени стоматологични услуги в професионална и грижовна среда.

История / хронология

Времева линия от идеята през различните етапи до крайния продукт - клиника Олдентал.

2019

Клиника Олдентал

След повече от 6 години от зараждането на идеята и половин година усилен труд сме ГОРДИ, че открихме нашата собствена клиника.

2016

Втората версия

Сайта е променен от каталог с дентални специалисти, в специализиран сайт с партньорски клиники и работа в сътрудничество.

2014

Дентален туризъм

В същата година създадохме нашата компания за дентален туризъм AllDental Travel Ltd.

2014

Първата версия

Каталог с най-добрите стоматолози, който да е в полза на пациента.

2012

Ражда се идеята

Това е годината, когато се роди идеята да се направи портал със най-добрите стоматолози, който да е в полза на пациента.