Стремим се непрекъснато да усъвършенстваме нашите практики до най-доброто, за което получихме заслужена престижна международна награда. По-долу цитираме международната медийна група – IVF Media.

На 16 декември 2017 г. стартирахме първото издание на престижната Dental Implants AWARD 2018. Целта на Dental Implants AWARD е да признае официално професионалните постижения на центровете и производителите на дентални импланти, денталните хирурзи и денталните агенции по целия свят. Наградата за дентални импланти се дава всяка година на иноватори, пионери и създатели, както и на всички, които вършат невероятно денталната работа с имплантация, за да повишат удовлетвореността и ентусиазма на пациентите за дентални импланти.

Подобно признание е от полза както за клиниките, така и за пациентите. Защо? Стоматологичните пациенти по-често избират клиники, чието предложение и ценообразуване са прозрачни, услугите са професионални и с високо качество.

Много клиники за зъбни импланти, агенции за дентален туризъм и производители на импланти са приели предизвикателството и са кандидатствали за наградата. Наградата за дентални импланти 2018 се предлага в 3 категории и 8 подкатегории и е присъдена на 8 победители. Нашата комисия на журито избра победителите въз основа на техните постижения през последната година (2017), популярност и положителни отзиви от пациентите и иновативни стоматологични решения, приложени в предлаганите лечения.

Агенция на годината:

  • AllDental Travel Ltd.

AllDental Travel е уникална българска агенция за медицински туризъм, която предлага помощ по време на цялото ви пътешествие за дентално лечение. Всеки пациент може да се възползва от помощта на личен съветник и удобни дистанционни консултации по телефон/имейл.

AllDental Travel предоставя помощ при:

  • трансфер от летището до хотела
  • безплатен мобилен телефон с български номер за по-лесна комуникация
  • резервиране на час при стоматолог
  • настаняване
  • прецизна, точна и бърза диагностика

AllDentalTravel има солиден няколкогодишен опит на пазара на медицински туризъм и продължава да помага на международни пациенти, търсещи качествени и достъпни стоматологични услуги.