Как да изберем добър стоматолог?

No Comments

Има няколко фактора, които могат да определят избора на ВАШИЯ стоматолог. Може да се ориентирате според следните критерии:

  • Местоположение на кабинета. Къде се намира, удобно ли ви е до вашия дом или офис? Най-добре може да се ориентирате по нашата карта – подробно и нагледно може да откриете, кой стоматолог да изберете най-близо до вас.
  • Работно време. В профила на стоматолога на АllDental.bg има информация за работното време на кабинета през седмицата и кога и дали работи през събота и неделя. Тази информация ще Ви помогне да прецените дали работното време на стоматолога се вписва във Вашия график. Много от клиниките или кабинетите предлагат варианти за посещения, сутрин рано или през обедната почивка.

За да получите насочваща информация или компетентна консултация от нашите специалисти, не се колебайте да се свържете с нас – +359 877 17 80 18 / office@alldental.bg

Проверете при внезапна болка или травма има ли възможност да посетите кабинета.

Изберете двама или трима доктори, с които да проведете телефонен разговор. Разгледайте личните им сайтове, за да прочетете подробна информация. Отново в профила на стоматолога в нашия сайт ще откриете допълнителна информация, която ще ви насочи към правилния избор. Проверете в AllDental.bg с каква техника се работи в кабинета/клиниката, колко години практика има стоматолога, какви естетични процедури предлага и какви специализации притежава. Важно е да изберете дентална практика, която се фокусира върху превантивните грижи.

Друг фактор при взимане на решение, разбира се е цената. Не се страхувайте да поискате ценова листа, за да предвидите разходите си. Попитайте ни за нашите пакети с отстъпки.

За да се чувствате комфортно и спокойно, използвайте нашите съвети или задавайте въпросите си към нас – с нужното внимание към всеки един проблем, ще ви помогнем да се информирате и да откриете най-добрите специалисти и методи на лечение в България!