Импланти BioHorizons

No Comments

Ние в BioHorizons използваме науката и иновациите за създаването на уникални продукти с клинично доказани естетични резултати в денталната имплантология.

Уникална технология

Laser-Lok® е нашето най-голямо предимство. Тази патентована технология за обработка на повърхността на имплантите е разработвана в продължение на повече от 20 години и е призната за “Най-добра клинична иновация” през 2004 г. Laser-Lok® представлява серия от прецизно проектирани, лазерно-изрязани каналчета с размера на клетките на човешкото тяло, влизащи в контакт с импланта. Така нашите импланти Laser-Lok® се превръщат в единствените на пазара, които доказано осигуряват истинско физическо прикрепване на тъкани към импланта.

Доживотна гаранция

Всички импланти BioHorizons носят доживотна гаранция! В случай, че се налага, вие ​​ще получите заместител в почти целия свят! Нашите импланти са леки, здрави и изработени от титаниева сплав с изключителна твърдост. Титаният е биосъвместим и практически неразпознаваем от организма като чуждо тяло. Това го прави най-широко използваният материал в областта на имплантологията.

Висока успеваемост

Имплантите BioHorizons имат 99,2% успеваемост при имплантиране. Материалът, от който са изработени и дизайнът им, позволяват на имплантите на BioHorizons да бъдат натоварени още при поставянето им, стига конкретният случай да го позволява или изисква. Възстановете и поддържайте красивата си усмивка с единичен имплант, мост или цяла протеза поддържани от импланти, само попитайте вашия зъболекар за различните възможности.