За нас

Добре дошли в нашата дентална клиника

Всичко, което предлагаме в клиника Олдентал е с много любов към професията и желанието ни да се погрижим за всеки един наш пациент.

За нас индивидуалния подход, любезното отношение и грижа да обслужим и приключим успешно всеки един случай е отличаващо. Екипа от специалисти, които работят са с опит и успешно проследени случаи в годините, насочени в специализирани области на денталната медицина. Това ни позволява да Ви осигурим най-висок стандарт за всяко едно проведено лечение и превантивна грижа.

Олдентал е един от съвременните дентални центрове в България и Европа. Клиниката е оборудвана с високотехнологична апаратура, а Вашето удобство, сигурност и безболезнeност на процедурите е наш основен приоритет. Разполагаме и със зъботехническа лаборатория част от клиниката, което ни предоставя възможността пациент, лекар и зъботехник да взаимодействат успешно и да реализират перфектен краен резултат.

От 2012 година работим с пациенти пътуващи за дентално лечение в България и реализираме перфектните им усмивки.

Предлагаме широк спектър дентални услуги – в нашата клиника извършваме ВСИЧКИ дентални манипулации, което е изключително удобство за вас.

 • зъбни импланти
 • коронки и мостове
 • фасети
 • естетични пломби
 • лечение на коренови канали
 • хирургия
 • избелване на зъби
 • почистване на зъбен камък
 • бондинг
 • детска стоматология
 • консултации и ортодонтско лечение за деца и възрастни

Всеки пациент, постъпил в клиниката се регистрира в програмата ни за електронен журнал, където получава амбулаторен лист за проведената терапия, план на лечение и препоръки. Целия екип от дентални лекари, зъботехници и дори и администратори са строго профилирани в различни направления, изключително грижовни и внимателни, много позитивни и с индивидуална грижа към всеки наш пациент.

Дентална клиника Олдентал се намира на изключително удобно място – 50 метра от метростанция Красно село (7 минути от центъра на града). Това улеснява бързия и безпроблемен достъп и на пациенти от по-далечни локации. Клиниката е на партер с лесен достъп.

ОТ НАС ЩЕ ПОЛУЧИТЕ: ПРОФЕСИОНАЛНА КОНСУЛТАЦИЯ И ЛИЧНО ОТНОШЕНИЕ И ГРИЖА!

Нашите основни ценности

Нека се погрижим за Вас и Вашата усмивка

Превъзходство

Ние неуморно преследваме най-високото ниво на изпълнение. Това изисква усилена работа и постоянен фокус върху качеството.

Лидерство

Лидерите изграждат отношения на доверие, са източник на помощ и обучават и водят членовете на екипа си, за да бъдат най-добрите, които могат да бъдат.

Грижа за пациента

Нашите действия са непрекъснато фокусирани върху предоставянето на отлично обслужване на пациентите в топла и приветлива среда.

Интегритет

Ние винаги ще подкрепяме хората да правят това, което е правилно и ще говорим, ако видим или чуем нещо, което не изглежда правилно.

Отговорност

Това изисква отчетност за отделните действия и ангажимент да даваме най-добрите усилия на всеки пациент, всеки ден.

Работа в екип

Можем да постигнем повече заедно, отколкото като индивиди. Успехът изисква от нас да работим заедно и да се отнасяме с уважение един към друг.

Нашите специалисти

Екипът ни е от специалисти с дългогодишен опит

Протетика, Естетитичен стоматолог, Ендодонтист, Орална хирургия, Дентална хигиена и превенция, Детска стоматология

Протетика, Естетични възстановявания, Ендодонтист, Дентална хигиена и превенция, Детска стоматология, Пародонтология

Траяна Камбарева

Зъботехник

Практически опит от 2005 г. насам

Бакалавър Маркетинг и мениджмънт от Университет по Маркетинг и мениджмънт гр. Варна 2007 г., Курс за преводачи по специалност Дентална медицина 2013 г. гр. Кардиф, Уелс

Ние сме посветени на това да дадем на всеки от нашите пациенти здравата усмивка, която заслужава!

Ние се грижим

Нашата основа е в нашата идеология

Ние разбираме сложността на стоматологичните проблеми и абсолютната необходимост да се справим с тях с най-голяма грижа.

Нашите лекари и оборудване от световна класа са нашата отличителна черта, която ние сме горди да предоставим на нашите пациенти.

1000
Доволни пациенти
8
Екип
1
Локации

Защо да изберете нас?

Какво ни прави различни от другите дентални клиники

Нашата клиника е уникална и отличителна, защото под един покрив включваме умения, опит и технологии, заедно със зъботехническа лаборатория.

Работата на нашите висококвалифицирани лекари с различни направления на стоматологията, съчетани с използването на най-съвременна техника и технологии, гарантира, че всеки пациент се третира на най-високо ниво.

Нашата цел е да ги поставим на пътя за цял живот с изключителни стоматологично и орално здраве.