Дентален туризъм

No Comments

Дентален туризъм или стоматологичен туризъм представлява съчетание между ваканция в определен туристически обект и провеждане на специализирано стоматологично лечение.

През последните години България е все по-атрактивна дестинация за такъв тип туризъм, благодарение на висококвалифицираните лекари по дентална медицина, съвременнното оборудване, модерната туристическа база, невероятните природни дадености, топлото време през лятото и ниските цени за дентални услуги.

Много чужденци успешно се възползват от възможностите за дентален туризъм в България, като съчетават получаването на първокласно зъболечение и незабравима ваканция, сред прекрасната природа на страната.


За да получите насочваща информация или компетентна консултация от нашите специалисти, не се колебайте да се свържете с нас – 0877 17 80 18


България е на втора позиция в Евросъюза по брой стоматолози на 100 хиляди души от населението, отчитат последни данни от анализ на Евростат за специализирания медицински персонал в страните на ЕС-28.

По-голямата част от българските зъболекари говорят английски, защото броят на чуждестранните пациенти продължава да расте. В България има много чужденци, които работят в международни компании и всички търсят стоматологична помощ в страната. Градовете, които привличат най-много чужденци са София, Варна и Бургас. В тези три града се намират едни от най-добрите зъболекарски клиники.

AlldentalTravel Ltd. е дъщерна фирма на Alldental.bg и е обособена като самостоятелно дружество в следствие на големия интерес от страна на чуждестранните граждани за стоматологично лечение, като се фокусира изцяло върху денталния туризъм в България.

AlldentalTravel Ltd. е динамична компания, функционираща като посредник, предлагаща пълен набор от услуги в сферата на денталния туризъм в България. Дружеството извършва логистични услуги в сферата на стоматологията, медицински асистанс на български и чужди граждани на територията на Република България.

Основната мисия на AlldentalTravel Ltd. е да популяризира името на България в световен мащаб като една от най-атрактивните дестинации за дентален туризъм.

AlldentalTravel Ltd работи в сътрудничество с едни от най-специалисти в България, доказали своя професионализъм и качество на предлаганите услуги и защитаващи доброто ниво и репутация на българското здравеопазване.

Клиентът е най-важната фигура в дейността на AlldentalTravel Ltd.. Дружеството се грижи за всички детайли, свързани с организирането на пътувания, подготовката на документи, хотелски резервации, медицински посреднически услуги, туристически посещения и др.

За повече информация натиснете ТУК.