През 2013 година стратира нашата компания Олдентал Травел, чиято мисия е да посреща пациенти от други държави. Високото качество на предлаганите дентални услуги, отличните специалисти и високотехнологичната апаратура, с която разполагаме и изключително конкурентни цени прави България, и в частност клиника Олдентал отлична и конкурентна на европейския пазар дестинация за дентален туризъм.

Тази съвкупност ни предостави възможността да обслужваме стотици пациенти в цялата страна и да се утвърдим като водеща, и една от първите агенции в България. През годините пациенти от Англия, Германия, Италия, Холандия, Испания, Норвегия, Шотландия, Австралия, САЩ, Гърция и др. държави се довериха на професионализма и индивидуалното отношение, което влагаме въс всеки един случай и наш пациент.

В клиника Олдентал извършваме всички дентални манипулации – екипа от специалисти, които работят са с опит и успешно проследени случаи в годините, насочени в специализирани области на денталната медицина. Разполагаме с наша зъботехническа лаборатория, а с партньорите ни осигуряваме и самолетни билети, посрещане с трансфер, настаняване в хотел или самостоятелен апартамент, превоз до клиниката, културно-исторически разходки в и извън София, СПА, ски, морска ваканция, голф или забавления и нощен живот.

В случай , че вече сте избрали нашата клиника е необходимо да ни изпратите имейл с вашето запитване на: office@alldental.bg

Ще получите БЪРЗО и БЕЗПЛАТНО индивидуален план за лечение.

Разгледайте пакетните ни предложения и се свържете с нас на телефон +359 877 17 80 18 и имейл: office@alldental.bg

Избелване

Почистване на зъбен камък плюс професионално избелване

12 циркониеви коронки

Потърсете ни!

4 импланта с конструкция от 12 зъба

Потърсете ни!